We gebruiken cookies om uw zoekgegevens voor uw volgende bezoek te bewaren.    Cookies accepteren
Nieuws

De introductie van een nieuwe line-up van de DARUMA SAN!

Final Audio Design introduceert een nieuwe ontwikkeling genaamd DARUMA SAN,

een ontkoppelaar-apparaatvoet ter eliminatie van ongewenste trillingen, waardoor een nog optimalere geluidsbeleving wordt ervaren.

De combinatie van de massief zuiver roestvrijstalen kogel en de unieke vorm van de onderlegschotel met daarin een afgestemde bewegingsruimte voor deze roestvrijstalen kogel,  zorgt voor een ontkoppeling van het op de apparaatvoet geplaatste afspeelbron en elimineert ongewenste trillingen die naar dit apparaat worden geleid. Hierdoor kunnen deze trillingen de werking van het apparaat zelf niet verstoren.

Door het gebruik van de DARUMA ontkoppelaar, wordt een helder, realistische weergave gerealiseerd en neemt het geluidsbeeld zowel in afbeeldingsbreedte en diepte toe.

Final Audio Design, de Japanse producent van o.a. de inmiddels befaamde Piano Forte X-series In-Ears, introduceert een nieuwe ontwikkeling genaamd DARUMA SAN, een ontkoppelaar-apparaatvoet ter eliminatie van ongewenste trillingen, waardoor een nog optimalere geluidsbeleving wordt ervaren.

De combinatie van de massief- zuiver roestvrijstalen kogel en de unieke vorm van de onderlegschotel met daarin een afgestemde bewegingsruimte voor deze roestvrijstalen kogel,  zorgt voor een ontkoppeling van het op de apparaatvoet geplaatste afspeelbron en elimineert ongewenste trillingen die naar die apparaat worden geleid. Hierdoor kunnen deze trillingen de werking van het apparaat zelf niet verstoren.

Door het gebruik van de DARUMA ontkoppelaar, wordt een helder, realistische weergave gerealiseerd en neemt het geluidsbeeld zowel in afbeeldingsbreedte en diepte toe.